Webox csomagterminál

Webox terminal

Mi is az a Webox terminál?

Kérje megrendelését bármely Webox terminálba, így Ön döntheti el, hogy mikor és hol szeretné a csomagját átvenni. A nap 24 órájában bármikor (legyen az hétvége vagy ünnepnap) és bárhol (országosan 80 db Webox terminál)! A saját tároló nyitásához nincs másra szüksége, csak a megrendelés után kapott egyedi QR vagy numerikus nyitókódjára.

A Webox szolgáltatása lehetővé teszi Önnek, hogy az áruházunkban online vásárolt terméket a választott csomagterminálban bármikor átvehesse. Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít, hiszen nincs többet sorban állás, adminisztráció és várakozás. Gyors, egyszerű és innovatív!

Hogyan működik?

1. Vásároljon online áruházunkban és a szállítási módok közül válassza a személyes átvétel Webox terminálban lehetőséget. Válassza ki az Önhöz legközelebb eső, vagy legkényelmesebben megközelíthető Webox terminált.

2. A Webox csapata SMS-ben és/vagy e-mailben küld értesítést, amint a csomagja megkezdte az útját, valamint elküldi a csomag átvételéhez szükséges kódokat. Ezután végig követheti a csomagját, ha beírja a csomagkereső alkalmazásba az értesítésben kapott csomagszámot.

3. Az SMS-ben és/vagy e-mailben kapott egyedi QR és numerikus kód terminálba történő beolvasását követően akár 7 másodperc alatt lebonyolíthatja a csomag átvételét! Fontos, hogy ennél a szállítási módban leadott rendelését csak Bankkártyásan fizetheti ki a weboldalunkon, mert a a Webox terminálnál is CSAK BANKKÁRTYÁVAL TÖRTÉNŐ FIZETÉS lehetséges.

4. A folyamat végeztével a rendszer kinyitja annak a rekesznek az ajtaját, ahova a csomagját behelyeztük.

A rendelés terminálon történő személyes átvételére az értesítéstől számítva legfeljebb 3 nap áll rendelkezésre.

A Webox terminálokon nincs időkorlát, így azok nyitva tartási idő nélkül, a nap 24 órájában, a hét minden napján, bármikor elérhetőek jelenleg az ország 80 pontján! Nézze meg, hogy hol található az Ön számára legközelebb elérhető terminál.

Milyen termékek vehetők át a Webox terminálokon?
Egy rekeszbe egyszerre csak egy csomag rendelhető, melynek súlya maximálisan 25 kg és mérete nem haladja meg a legnagyobb rekesz méretét.

A Webox terminálokon 3 különböző méretű rekeszt található:
- a legkisebb 8 x 38 x 64 cm-es
- a közepes 19 x 38 x 64 cm-es
- a legnagyobb 41 x 38 x 64 cm-es


Mennyibe kerül a terminálba szállítás költsége?
Egységesen bruttó 599 ft / csomag

Biztonságosak a Webox terminálok?
Igen, hiszen az egyedi QR és numerikus kóddal a rekesz tartalmát egyedül csak Ön ismerheti, így más nem juthat hozzá az erős acélból készült rekesz tartalmához. A Webox terminálok épségére 3 db CCTV kamera vigyáz, ezen felül a csomagok biztosítva vannak 150.000 Ft értékig.

A szolgáltatásról bővebben az alábbi linke kattintva tájékozódhat
https://webox.hu/

Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 W -  366391-PAPAY_SOFTY_BLUE_BL Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 CS W - 379060-TT_LUCITE_GRE_MY  Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 4 CS W - 383094-Slate_Blue_Cpurple_Black
 Regatta Icebound III Férfi Utcai kabát - RMN100-SlGry_LimeGr_
Salomon Terepfutó Cipő SPEEDCROSS 3 CS - 379086-LIGHT_TT_CLEM_BEE
Webáruház készítés