Adok-Kapok

Adománygyűjtő kampányba kezdünk, amihez szeretnénk a
Te segítségedet kérni.

 

Leértékeltük egyes termékeinket, amiket 30-50 % kedvezménnyel vásárolhatsz most meg!

Ezzel szeretnénk megajándékozni Téged,
Te pedig ajándékozz meg másokat!

Ahhoz, hogy a kedvezményt beválthasd, szeretnénk megkérni Téged, hogy juttass el hozzánk egy adománycsomagot, amit mi eljuttatunk a rászorulóknak a Kind people-on keresztül. A csomag tartalmazhat használt ruhákat és/vagy tartós élelmiszert. Leírásunk végén találsz egy listát, milyen élelmiszerekre van a legnagyobb szüksége a Kind people szervezetnek.

 

Az akció menete:

1. Vásárold meg az akciós terméket a webáruházunkban és bankkártyásan vagy előre utalással fizesd ki.

2. A rendelés "Megjegyzés" rovatában vagy egy külön e-mail-ben mondd el nekünk, hogy Te FOXPOST terminálon keresztül, vagy más módon tudod eljuttani hozzánk az adományodat.

3. Ha FOXPOST-ot választod, akkor elküldünk az általad kiválasztott terminálba (http://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/) egy méretes zsákot :), amibe bele tudod majd tenni a felajánlásodat. Ugyan ebbe a terminálba vissza is teheted majd a feltöltött zsákot, és így ingynesen küldöd nekünk vissza.
Ha más módon juttatod el hozzánk a csomagodat, akkor kérjük ezt a címet használd: High-Lander Trade Kft., 4025 Debrecen, Simonffy u. 4-6, Halköz Üzletház 6.sz. üzlet.

4. Amint megérkezik hozzánk az adományod azonnal küldjük a megrendelt cipődet.

 

Mi a FOXPOST csomagautomatáin keresztül segítünk abban, hogy ne Téged terheljen a csomagszállítás díja. A FOXPOST csomagautomaták minden nagyobb városban megtalálhatók. Foglalunk Neked rekeszt a FOXPOST-nál. Küldünk neked egy zsákot az általad választott FOXPOST csomagautomatában, melybe bele tudod helyezni az adományod. Ugyan azzal a kóddal amivel kinyitod az automatát vissza is tudod helyezni a csomagot, így a szállítás költségét mi álljuk.

Ha Neked kényelmesebb más módon feladni a csomagot, természetesen küldheted futárral vagy postán is, az ily módon feladott csomagok költségét viszont sajnos nem tudjuk átvállalni.

Miután megkaptuk adomány csomagodat, máris küldjük Neked az általad kedvezményesen megvásárolt terméket.

 

Fontos, hogy az akciónk célja az adománygyűjtés, így a kedvezmény csak abban az esetben vehető igénybe, ha felajánlasz cserébe egy adomány csomagot.

Kérünk arra, hogy ha jelenleg nem tudsz csomagot összeállítani, ne vásárold meg az akciós terméket, mert nem fogjuk tudni lebonyolítani az adok-kapok akciót.

Élelmiszer adományként legalább 8-10 kg súlyú csomagokat várunk.

Amire a legnagyobb szükség van:

UHT tej
Olaj
Rizs
Száraztészta
Liszt
Cukor
Fűszerek
Kész étel konzervek
Mosószerek
Tisztálkodási és higiéniai termékek

A csomag összeálításakor nyugodtan keress meg bennünket telefonon!

Kérjük, hogy a ruhák legyenek még mások számára használható állapotban, az élelmiszer pedig tartós és nem lejárt szavatosságú legyen.

 

Ha szeretnél az adománygyűjtésünkkel kapcsolatban bármiben egyeztetni, keress minket:

Tel./Viber +3670.60.50.40.5
E-mail: info@high-lander.hu
Messenger:

https://www.facebook.com/high.lander.hu/

És hogy mely termékeinket veheted meg leértékelve?

Válogass kedvedre a követekzőkből:

Terepfutó cipők:

Salomon Terepfutó Cipő SPEEDCROSS 3 -  366734-George_Orange-X-BL_BK   Salomon Terepfutó Cipő SPEEDCROSS 3 CS - 379086-LIGHT_TT_CLEM_BEE   Salomon Terepfutó Cipő SPEEDCROSS 4 CS - 383126-Blue_Depth_Briblusld_Black

Salomon Terepfutó Cipő SPEEDCROSS 4 - 392398-BK_Everglade_Sulph   Salomon Terepfutó Cipő SPEEDCROSS 4 GTX® - 394660-Navy_Blazer_Cloisonne_Flame

Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 W - 366391-PAPAY_SOFTY_BLUE_BL   Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 CS W - 379060-TT_LUCITE_GRE_MY   Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 4 CS W - 383094-Slate_Blue_Cpurple_Black

 

Városi (aszfalt) futócipők:

Salomon Futócipő SENSE RIDE - 394743-Navy_Blaze_Bright_Mar_O   Salomon Futócipő SENSE RIDE - 402501-Sulphur_SpLime_Green_D   Salomon Futócipő SONIC RA MAX - 402430-Hawaiian_Medieval_BC

Salomon Futócipő SONIC RA PRO - 402436-Hawaiian_Surf_Bk_Bk

Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 W -  366391-PAPAY_SOFTY_BLUE_BL Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 CS W - 379060-TT_LUCITE_GRE_MY  Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 4 CS W - 383094-Slate_Blue_Cpurple_Black
 Regatta Icebound III Férfi Utcai kabát - RMN100-SlGry_LimeGr_
Salomon Terepfutó Cipő SPEEDCROSS 3 CS - 379086-LIGHT_TT_CLEM_BEE
Webáruház készítés