Vásárlási utalvány

Kedves vásárlóink!

 

A vásárlást ill. az ajándékozást megkönnyítendő, üzletünkben

Vásárlási utalvány 

 kapható.

 

Vásárlási utalvány

 

 

A Vásárlási utalványunk névre szóló ugyan, de bármikor átruházható. Minden utalvány sorszámozott, ami megkönnyíti a beazonosítást. Megrongálódáskor esetleg elvesztéskor az utalványt le  tudjuk tiltani és az eredeti tulajdonos nevére egy újat ki tudunk állítani.

 

Az utalvány a rajta található időpontig beváltható üzletünkben, vagy felhasználható a webáruházban történő vásárláskor is. Ebben az esetben kérjük jelezzék, hogy milyen név és sorszám alatt található utalványt szeretnének beválltani.

 

Az utalvány minden termékre beváltható.

 

Az utalványt névértéken tudjuk beváltani, a teljes összeg levásárolandó, visszaadni nem tudunk belőle.

 

Amennyiben interneten szeretnének ilyen utalványt rendelni, kérem vegyék fel a kapcsolatot velünk az info@high-lander.hu e-mail címen. Készséggel állunk rendelkezésükre.

 

Üdvözlettel:

 

High-Lander csapata

 

 

Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 CS W - 379060-TT_LUCITE_GRE_MY Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 4 CS W - 383094-Slate_Blue_Cpurple_Black
 Regatta Icebound III Férfi Utcai kabát - RMN100-SlGry_LimeGr_
Salomon Terepfutó Cipő SPEEDCROSS 3 - 366734-George_Orange-X-BL_BK Salomon Terepfutó Cipő SPEEDCROSS 3 CS - 379086-LIGHT_TT_CLEM_BEE Salomon Terepfutó Cipő SPEEDCROSS 4 CS - 383126-Blue_Depth_Briblusld_Black Salomon Terepfutó Cipő SPEEDCROSS 4 - 392398-BK_Everglade_Sulph Salomon Terepfutó Cipő SPEEDCROSS 4 GTX® - 394660-Navy_Blazer_Cloisonne_Flame
Webáruház készítés