Merrell Technológiák

Merrell technológiák

Merrell légpárna                        Merrell légpárna

A Merrell cipők és bakancsok szabadalmaztatott köztalpa egyszerre szolgálja a kényelmet és a stabil járást. Úgy tervezték őket, hogy akár a testsúly négyszeresének megfelelő erőhatást is hatékonyan tompítsanak, ugyanakkor a cipők és bakancsok speciális sarokkialakítása növeli a járásstabilitást.

 

Merrell kaptafák                                         Merrell kaptafák

A Merrell túra és utcai cipőit, bakancsait és csizmáit mind a feladatuknak legmegfelelőbb kialakítású kaptafa köré tervezték, hiszen nem mindegy, hogy ezeket túrázáshoz, sporthoz vagy városi sétához használjuk. Külön kaptafa létezik a hölgyek számára, amely figyelembe veszi csontszerkezetüket és járástulajdonságukat.

 

Vibram® gumikeverék                     Vibram® gumikeverék

A Merrell és a Vibram együttműködésének köszönhetően a legfejlettebb Merrell cipők, csizmák és bakancsok talpa változó körülmények között is jól tapadó Trek és Super Trek gumikeverékből készül.

 

Gore-Tex® szövet                             Gore-Tex® szövet

Speciális vízálló és lélegző szövet, amely megtalálható a Merrell legfejlettebb lábbelijeiben és ruháiban.

 

Aegis® antibakteriális eljárás       Aegis® antibakteriális eljárás

Miközben egyes antibakteriális eljárások csak a kellemetlen szagokat kezelik, addig a Merrell Aegis kezelése magukat a mikrobákat támadja, amelyek a szagokat okozzák. Más kémiai anyagokkal szemben az Aegis kezelés  tartósan megőrzi hatékonyságát, mosás hatására sem szűnik meg és környezetbarát.

Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 W -  366391-PAPAY_SOFTY_BLUE_BL Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 CS W - 379060-TT_LUCITE_GRE_MY  Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 4 CS W - 383094-Slate_Blue_Cpurple_Black
 Regatta Icebound III Férfi Utcai kabát - RMN100-SlGry_LimeGr_
Salomon Terepfutó Cipő SPEEDCROSS 3 CS - 379086-LIGHT_TT_CLEM_BEE
Webáruház készítés