Omni-Heat

Omni-Heat

Hideg körülmények között is melegen tart
Ez a hőmegtartó technológiai megoldás segít a meleg megőrzésében és a hőveszteség minimálisra csökkentésében, így a termék viselője hideg időben is kényelmesen érzi magát. Az Omni-Heat® az outdoor iparágban alkalmazott legjobb hőmegtartó rendszer. Az Omni-Heat® termékek az anyagba épített speciális, ezüst színű fóliának- és az alatta található könnyű melegbélésnek köszönhetően biztosítják a kiemelkedő hőmegtartási képességet. Az Omni Heat® tchnológiájú termékekkel szükségtelenné válik a sokrétegű, vastag öltözködés.

Szigetel a hideg ellen
Az Omni-Heat® technológia segít a test által termelt meleg megőrzésében és a hőveszteség minimalizálásában azáltal, hogy az iparágban alkalmazott legmagasabb grammonkénti hőmegtartást biztosítja. 

- Az iparágon belül a legmagasabb grammonkénti hőmegtartás 
- Kellemes tapintás 
- Környezetbarát, 50%-ban újrahasznosított tartalom

Saját hőfejlesztés
Az Omni-Heat® technológia azáltal szabályozza a kabáton belüli hőmérsékletet, hogy az anyagba épített speciális, ezüst színű fólia visszaveri és megtartja a test által előállított meleget, miközben a lyukacsos szerkezetének köszönhetően a nedvességet és a felesleges hőt elvezeti. 

- A hőmegtartást átlagosan 20%-kal növeli 
- A lyukacsos szerkezetű bélés gondoskodik a hő megtartásáról, miközben magas szintű légáteresztőséget biztosít a felesleges hő és nedvesség elvezetése érdekében 

Meleg, amikor ön azt szeretné
A jövő téli szezontól az Omni Heat technológiai család tovább bővül. Az kabát belsejébe épített fűtőszálaknak köszönhetően, a kabát gombnyomásra felmelegíthető, a „fűtés” ereje pedig szabályozható. Ezáltal biztosított, hogy Ön minden körülmények között a legoptimálisabb hőmérsékletet biztosítsa önmaga számára. 

- Csúcsminőségű fűtőelem a kényelem és a könnyű használhatóság érdekében
- 4-6 órányi folyamatos hőfejlesztés
- Könnyen kezelhető, vízálló kapcsol

 

 

Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 W -  366391-PAPAY_SOFTY_BLUE_BL Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 CS W - 379060-TT_LUCITE_GRE_MY  Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 4 CS W - 383094-Slate_Blue_Cpurple_Black
 Regatta Icebound III Férfi Utcai kabát - RMN100-SlGry_LimeGr_
Salomon Terepfutó Cipő SPEEDCROSS 3 CS - 379086-LIGHT_TT_CLEM_BEE
Webáruház készítés