Hűségprogram

Adományozás

.

Segíteni öröm! Ezzel a mottóval élünk mi is, és ez a mottó vezérelt minket amikor átadhattuk a debreceni Fogyatékos gyermekotthon lakóinak az adományunkat. Átadtunk Columbia ingeket amiket nagy örömmel fogadtak azok, akik lehet hogy nem is a márkát értékelik, hanem csak azt, hogy kaptak valamit. Nekünk viszont annál többet jelent az, hogy tudjuk, hogy a mi termékeink szereztek örömöt az intézet kis lakóiknak.

 

Adományozás

Varga Csaba intézmény vezetője veszi át az adományt Kovács Józseftől

 

Debrecen, 2010 május 05.

Hűségprogramunk!

 

  Programunknak azt a nevet adtuk, hogy "Hűségprogram". Hűség a márkához, hűség az üzlethez, hűség a jó árakhoz és hűség az egyéni kiszolgáláshoz. A programunk lényege azonban nem a vásárlás ösztönzése, hanem a segítség. Segítség azoknak, akik nem tudnak magukon segíteni, mert az élet olyan nehézségeket mért rájuk, hogy betegen, fogyatékosan születtek. Ők azok, akik a debreceni Fogyatékos gyermekotthon lakói a Böszörményi úton. Az Ő életük nem tud a sokak által ismert mederben folyni, mert nekik mindenben segítségre van szükségük, az élet minden területén, sajnos életük végéig. Ők nem a családban nevelkednek, hanem egy számukra fenntartott otthonban, mert ápolásra szorulnak. Róluk gondoskodni kell igen nagy erőfeszítéssel és sokszor embert próbáló módon.

  Eltökéltük, hogy segítünk nekik, hogy szebbé és boldogabbá tegyük az életüknek legalább egy kis részét.

  Nem mással tesszük ezt, mint azzal, hogy azokat a termékeket, amik nekünk annak idelyén örömet, boldogságot szereztek nekik ajándékozzuk. Kabátokat,nadrágokat, pólókat, cipőket, amik megvásárlásával örömet szereztünk magunknak, most azokkal örömet szerzünk nekik is. Az általunk kinőtt, nem használt de még ép és jó termékeket nekik ajándékozzuk, ezáltal örömet szerzünk nekik, és ezzel is csökkentjük az amúgy sem bőséges ellátási keretük ezirányú kiadásait, hogy több jusson más kiadásukra az ellátásuk érdekében.

  Programunkba bekapcsolódhat minden kedves vásárlónk is.

  Azzal, hogy segítsen, nem kell mást tennie, mint a már korábban megvásárolt, akár Columbia, akár O'neill, vagy esetleg bármely márkájú terméket, ami még ép és jó, de kinőtték, divatjamult, stb. nem használnak és szeretnének egy újat vásárolni azokat behozzák az üzletünkbe, és mi egy új termék vásárlásakor a vásárlásba beszámítjuk azt 10.000.-Ft-onként 500.-Ft értékben. Ez az összeg azonal jóváírásra kerül a fizetendő blokk végéből. Ezzel Ön is támogatja a rászoruló beteg gyerekeket. Az Ön által behozott termékeket mi eljuttatjuk az intézménybe és átadjuk a gyerekeknek.

  Természetesen szívesen látjuk, ha több terméket is behoznak azok közül amiket már nem használnak, de sajnos a vásárlásba csak a fent leírt módon tudunk terméket beszámítani. De ennek a programnak nem csak az a lényege, hogy egy olcsóbb vásárlást biztosítsunk, mert azt az üzletünkben eddig is a legjobb árak mellett tehette meg a kedves vásárló, hanem a segítségnyújtás az elsődleges célja ennek a programnak. Mi, akik meg tudjuk tenni, hogy segítsünk tegyük meg. Tegyük meg azért is mert nekünk nem olyan sokba kerül és tegyük meg azért is, mert nagyon jó segíteni és nagyon jó tudni azt, hogy azok akik kapják nagyon örülnek mindennek, ami örömet okoznak nekik.

  Nagyon jó érzés segíteni olyanokon, akik tiszta szívvel tudnak még örülni mindennek, ami értük van.

  Ha tudnak segíteni kérjük segítsenek Önök is, és ezt mi is megháláljuk Önöknek.

 

Köszönettel a segítségükért

 

                                                                              high-lander logo

                                                                                     csapat

 

Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 W -  366391-PAPAY_SOFTY_BLUE_BL Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 CS W - 379060-TT_LUCITE_GRE_MY  Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 4 CS W - 383094-Slate_Blue_Cpurple_Black
 Regatta Icebound III Férfi Utcai kabát - RMN100-SlGry_LimeGr_
Salomon Terepfutó Cipő SPEEDCROSS 3 CS - 379086-LIGHT_TT_CLEM_BEE
Webáruház készítés