Cipőápolási tanácsok


 

Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a Salomon Logo terméket. Meggyőződésünk, hogy a Salomon Logo termékek közismerten magas színvonalú műszaki minősége, a termékfejlesztésben való évtizedes jártasságunk, a vásárlók iránti elkötelezettségünk valamint termékeink alapos és mindenre kiterjedő tesztelése garantálja vevőink teljes megelégedését.

 

Habár a Salomon Logo termékek a legkiválóbb minőségű alapanyagokból készülnek, a cipő hosszú élettartama érdekében azt tanácsoljuk, hogy tartsa be az ápolására vonatkozó alábbi tanácsokat.

 

Általános ápolás:

Minden használat után ajánlatos a cipő talpáról eltávolítani a szennyeződést és a sarat egy puha, nedves kefével és tiszta vízzel. A cipőt sohase mossa ki mosógépben. A cipőt szobahőmérsékleten szárítsa meg, távol a külső hőforrásoktól és a napfénytől.

Bőr:

A bőr és a bőrrel bélelt termékek természetes öregedését (berepedezés, megkeményedés, a vízállóság csökkenése) megelőzendő a Salomon Logo azt ajánlja, hogy minden bőr terméket vízalapú cipőkrémmel vagy viasszal ápoljon (pl. Nikvax Logo - ápolószerek.). Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bőr kezelése megváltoztathatja a cipő eredeti kinézetét, jóllehet alapvető tulajdonságai ekkor is változatlanok maradnak.

Textília:

Kérjük, hogy a termékben lévő textilrészek élettartamának meghosszabbítása érdekében ezeket rendszeresen tisztítsa a fenti módon.

Erősítő anyagok:

A Salomon Logo cipők erős igénybevételnek kitett részei a stabilitásukat növelő anyagokkal vannak megerősítve. Használat közben e részeknek megváltozhat a külleme, ami nem befolyásolja a cipő alapvető tulajdonságait.

Bélés:

A kellemetlen szagok kialakulásának megakadályozása és a termék élettartamának növelése érdekében a cipő bélésének rendszeres tisztítása ajánlott. A Salomon Logo azt tanácsolja, hogy a Salomon Logo cipők viselése közben minden esetben hordjon zoknit, mivel ezzel megvédi a cipő bélését és megelőzi a kellemetlen szagok kialakulását. A Salomon Logo talpbetétek hozzájárulnak a kényelmes viselethez és a termék tisztaságához.

A talpbetétet rendszeresen mossa ki mosógépben, és szükség esetén cserélje újra.

Cipőfűző:

A cipőfűző használat közben megsérülhet, ezért szükség esetén cserélje újra.

Talp:

A talp középső, bélelt részét tartsa tisztán, hogy megakadályozza a baktériumok elszaporodását és a termék idő előtti elhasználódását.

 

Jótállás:

Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a Salomon Logo terméket. Meggyőződésünk, hogy a Salomon Logo termékek közismerten magas színvonalú minősége, a termékfejlesztésben való évtizedes jártasságunk, a vásárlók iránti elkötelezettségünk valamint termékeink alapos és mindenre kiterjedő tesztelése garantálja vevőink teljes megelégedését. A Salomon Logo termékek hosszú távú használatra készültek. Ha Ön az általunk gyártott terméken olyan hibát észlel, amelyről úgy véli, hogy nem felel meg a Salomon Logo által előírt szabványoknak, akkor érvényesítheti jótállási igényét az alábbiak szerint. Minden Salomon Logo cipőre élettartam hosszúságú garanciát vállalunk anyag-vagy gyártási hiba esetére, amely az alább meghatározott élettartam idejére vonatkozik:

 

A TERMÉKEK ÉLETTARTAMA:

- 2 ÉV: túracipők és trekking termékek.

- 1 ÉV: a többi Salomon Logo termék.

 

Jótállási időn belül minden meghibásodott Salomon Logo terméket megjavítunk, vagy ha ez nem lehetséges, akkor kicserélünk. A garancia nem vonatkozik a szállítás, tárolás, baleset, helytelen használat, természetes elhasználódás vagy helytelen ápolási mód miatt keletkezett károkra. A garancia nem vonatkozik a bármely módon átalakított vagy nem rendeltetésszerűen használt termékekre. Jelen jótállás kizárólag a meghatalmazott Salomon Logo márkakereskedők által értékesített termékekre érvényes. Ahhoz, hogy Ön megtudja, vajon a termék eleget tesz-e a garanciális javítás vagy csere feltételeinek, a megtisztított terméket az eredeti számlával együtt vigye el a legközelebbi meghatalmazott Salomon Logo márkakereskedőhöz. A termék vizsgálata után a Salomon Logo eldönti, hogy a terméket megjavítja-e, vagy ha erre nincs mód, akkor kicseréli-e egy ugyanolyan vagy az eredetihez hasonló termékre. A termék postai szállításának költségei a vevőt terhelik. Jelen garancia különleges jogokat biztosít Önnek, a legközelebbi meghatalmazott Salomon Logo márkakereskedőnél pedig ellenőrizheti, hogy ezen felül módjában áll-e egyéb kedvezményeket is biztosítani az Ön számára (az Ön országától függően). A sport és egyéb szabadidős tevékenységek magukban hordozzák a fizikai sérülések, sőt a halál veszélyét is. A Salomon Logo azt ajánlja, hogy az ilyen tevékenységekben résztvevő személy hivatásos sportinstruktortól és/vagy tanácsadótól kérjen részletes tájékoztatást az egyes tevékenységek végzése során felmerülő veszélyekről, és vállaljon egyéni felelősséget ezek kivédésében.

 

Cipőfűző cseréje!

Salomon Cipőfűző  -  Quicklace Kit

 

Salomon Cipőfűző Quicklace Kit

Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 W -  366391-PAPAY_SOFTY_BLUE_BL Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 CS W - 379060-TT_LUCITE_GRE_MY  Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 4 CS W - 383094-Slate_Blue_Cpurple_Black
 Regatta Icebound III Férfi Utcai kabát - RMN100-SlGry_LimeGr_
Salomon Terepfutó Cipő SPEEDCROSS 3 CS - 379086-LIGHT_TT_CLEM_BEE
Webáruház készítés