Pénz Visszafizetés!

High-Lander - Logo

Kedves Vásárlónk!

 

Megrendelése során Ön élhet a 45/2014 (II. 26.) Korm. rendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával, és ebből adódóan a vásárlási összeg visszafizettetésével.

 

Azoknál a termék(ek)nél, mely(ek)nél élni kíván a 14 napon belüli elállási jogával és az általunk alkalmazott ÁSZF-ben foglaltak is teljesültek, úgy a termék árának visszatérítésével kapcsolatban Önnek a következő teendője van:

 

1. A megrendelt terméket visszajuttatja az üzletünkbe: High-Lander Trade Kft., 4025 Debrecen, Simonffy u. 4-6, Halköz Üzletház, 6 sz. üzlet. Ezt teheti Postai csomagküldéssel, vagy bármelyik szállító céggel is.

Amennyiben szeretné kényelmesen intézni a visszaküldést, lehetőséget biztosítunk arra, hogy a csomagot a mi szállítócégünk vegye fel Öntől. Ennek a díja megegyezik a Postai csomagfeladással (990 Ft), amit a szállítónak kell Önnek fizetnie akkor, amikor a csomagot átadja visszaszállításra. Ha ezt a szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, kérjük a lenti kérdőívben jelezze ezt nekünk a pontos csomagfelvételi cím megadásával együtt. Ezen a címen fogja felvenni a csomagot a szállító munkaidőben 8.00 - 16.00 óra között kizárólag munkanapokon.

A visszaküldött csomag nem lehet portós küldemény (utánvétes csomagot nem áll módunkba átvenni, ezeket a csomagokat visszautasítjuk)!

2. Kitölti a lenti "Pénz Visszautalási Kérelmet"

3. A termék üzletünkbe való visszaérkezése után, az ÁSZF-ben foglaltaknak megfelelően visszautaljuk Önnek a termék(ek) vételárát.

 

Fontos:

A későbbi bonyodalmak és félreértések elkerülése végett kérjük, hogy a lenti kérdőív adatait pontosan töltsék ki, különös tekintettel a bankszámla tulajdonos nevére és a bankszámla számra!

 

A pénz visszafizetésekor a korábban kiállított számlát "Sztornó"-zuk, és erről digitálisan küldünk egy "E-számlát". Kérjük ezt az elküldött számlát jutassák el a könyvelőjükhöz abban az esetben, amennyiben a tőlünk korábban kapott számlát berakták a könyvelésükbe!

 

 

Pénz Visszafizetési Kérelem!

Ön neve:
Vásárlás dátuma:
A blokkszám vagy a számlaszám:
Visszautalandó összeg:
Bankszámla tulajdonos neve:
Bankszámla száma:
Amennyiben Postán küldi vissza hozzánk a csomagot, a Postai feladási szám:
Kéri, hogy a mi szállítónk hozza el Öntől a csomagot?
Nem, köszönöm
Igen, kérem
Amennyiben kéri a visszaszállítást, adja meg a pontos csomagfelvételi címet:
Segítse a munkánkat! Írja le, hogy miért is a visszautalást választotta:
Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 W -  366391-PAPAY_SOFTY_BLUE_BL Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 CS W - 379060-TT_LUCITE_GRE_MY  Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 4 CS W - 383094-Slate_Blue_Cpurple_Black
 Regatta Icebound III Férfi Utcai kabát - RMN100-SlGry_LimeGr_
Salomon Terepfutó Cipő SPEEDCROSS 3 CS - 379086-LIGHT_TT_CLEM_BEE
Webáruház készítés