Ajándékozás

Kedves vásárlóink!

 

Mint azt már sokan tudják rólunk, hogy nekünk nem csak azok a vevők fontosak, akik vásárolnak is nállunk, hanem azok is akik csak informálódni néznek be hozzánk, ill. a vásárlóink ismerősei, családtagjai rokonai is.

 

Ezért most nekik kedveskedünk!

 

Most lehetősége van mindenkinek arra, hogy úgy ajándékozza meg rokonát, barátját, ismerősét, hogy az ajándékot a High-Lander - Sport és Outdoor áruház álja Ön helyett.

 

Küldjön el egy 3.000 Ft azaz háromezer forint értékű ajándékutalványt bárkinek akit szeretne megajándékozni ... alkalmából.

 

Ajándék utalvány

Promóciós kód:  BHfz15RT

 

Önnek ezért az utalványért semmit sem kell fizetnie. A megajándékozott pedig ha a ... ig vásárol a webáruházunkban bármilyen terméket 20.000 Ft értékben felhasználhatja az Ön ajándékát.

 

A ajándékozás menete:

Ez utalványunkat és a promóciós kódot kimásolja vagy a ... ajánlatunk.pdf anyagunkat letölti. Kitölti a lent található kérdőivet. A letöltött vagy kimásolt adatokat elküldi a megajándékozott emilcímére az Ön jókívánságaival.

 

A felhasználás menete:

A megajándékozottnak a rendeléskor lehetősége van a promóciós kódot beírni. Ezt bemásolja és így a végösszegből a 3.000 Ft jóváírásra kerül.

Megajándékozott neve:
Megajándékozott leánykori neve:
Megajándékozott e-mail címe:
Az ajándékozó neve:
Az ajándékozó e-mail címe:
Szeretném, hogy a High-Lander - Sport és Outdoor webáruház hírlevélben tájékoztasson az áruház újdonságairól, akcióiról, termékeiről.:
Igen
Nem
Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 W -  366391-PAPAY_SOFTY_BLUE_BL Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 CS W - 379060-TT_LUCITE_GRE_MY  Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 4 CS W - 383094-Slate_Blue_Cpurple_Black
 Regatta Icebound III Férfi Utcai kabát - RMN100-SlGry_LimeGr_
Salomon Terepfutó Cipő SPEEDCROSS 3 CS - 379086-LIGHT_TT_CLEM_BEE
Webáruház készítés