Technológiák

Liquidmetal

Egy forradalmian új ütőkonstrukció jött létre a Liquidmetal® anyag segítségével. A HEAD Liquidmetal® technológia minden tekintetben megváltoztatta a teniszvilágot. Total Sweetspot Construction (TSC), NoShox und ISO tompítók a Head Liquidmetal ütőkben lehetővé teszik, hogy az ütéseket könnyebben és kényelmesebben irányítsuk.

A HEAD Liquidmetal® technológia
A Liquidmetal az egyetlen olyan anyag, amely a lendületben felszabadított energiát teljes mértékben hasznosítja. Az ütő fején található, négy stratégiailag fontos ponton a folyékony atomszerkezetnek köszönhetően a labda és az ütő találkozásakor nem történik energiavesztés. A Liquidmetal titka a folyékony atomszerkezetben rejlik. Míg a Titanium ütőknél ütés hatására az eredeti atomszerkezet eldeformálódik, és ezáltal energiaveszteség keletkezik, addig a Liguidmetal ütők szerkezete változatlan marad, így nem jön létre energiaveszteség. Az egyedülálló szerkezet miatt tehát mintegy két és félszer erősebb, mint a Titanium, és 29 %-kal több erőt nyújt. Mi erre a magyarázat? A Liquidmetal technológia hatékonyan kihasználja az ütközéskor keletkező energiát és ezt maximális erővé alakítja. A Liquidmetal® tehát a tiszta energia, és tökéletes erő kombinációja. Total Sweetspot Construction (TSC) a jobb teljesítményért A megnövelt torziós stabilitás miatt teljesen mindegy, hol éri a labda az ütőfejet, mert minden ütésnél úgy érezzük, mintha a „sweetspotot” találnánk el. Az ütő nyelébe rezgéscsillapítót építettek be, amely összehasonlítva a régi ütőkkel 27 %-kal csökkenti a könyökre jutó rezgéseket. Tehát kíméletesen segít a maximális energiát szolgáltatni minden egyes ütéshez. ISD Comfort hallható és érezhető Az ISD olyan, az ütő fejének aljához beépített rezgéscsillapító rendszer, mely a húr rezgését csillapítja. Kellemesebb érzés a karoknak, tökéletesebb hangzást és optimális érzést nyújt.

Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 W -  366391-PAPAY_SOFTY_BLUE_BL Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 CS W - 379060-TT_LUCITE_GRE_MY  Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 4 CS W - 383094-Slate_Blue_Cpurple_Black
 Regatta Icebound III Férfi Utcai kabát - RMN100-SlGry_LimeGr_
Salomon Terepfutó Cipő SPEEDCROSS 3 CS - 379086-LIGHT_TT_CLEM_BEE
Webáruház készítés