Asics története és technológiái

Asics sportipők fejlődése

Asics sportipők fejlődése

 

1949-ben a japán Kihachiro Onitsuka a következő elhatározással alapította meg a Onitsuka Tiger vállalatot: olyan sportcipőket akart előállítani, amelyek a világ minden táján segítenek a sportolóknak abban, hogy személyes céljaik elérése közben megőrizzék  egészségüket. Ez a kis vállalkozás nőtte ki magát az ASICS nagyvállalattá.

 

A sporttörténelmi sikerekkel büszkélkedő ASICS már több mint 60 éve foglalkozik sportcipők és sportruházati cikkek gyártásával, és innovatív kutatásaival már hat évtizede fejleszti termékeit és újítja meg technológiáit.

A profik együttműködésének köszönhetően a sporttermékekkel kapcsolatban számtalan rendkívül innovatív megoldás született.

 

Annak érdekében, hogy Az ASICS cipők és anyagok a manapság kapható legkényelmesebb és egyúttal legstrapabíróbb termékek közzé tartoznak és hogy segítségükkel  mindenki  - profi és amatőr sportolók egyaránt – hatékonyan érhesse el a célját, a vállalat olyan koncepciókat és technológiákat alkotott meg, mint például a GELTM rezgéscsillapító rendszer, az IMPACT GUIDANCE SYSTEM (I.G.S. TM), a SPACE-TRUSSTIC rendszer vagy a BIOMORPHIC technológia.

 

A nevük, az ASICS, tükrözi szemléletmódjukat, a márkanév ugyanis egy betűszó a latin mondásból: „Anima Sana In Corpore Sano”, amely magyarul így hangzik: 

Ép testben ép lélek.”

 

 

Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 W -  366391-PAPAY_SOFTY_BLUE_BL Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 CS W - 379060-TT_LUCITE_GRE_MY  Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 4 CS W - 383094-Slate_Blue_Cpurple_Black
 Regatta Icebound III Férfi Utcai kabát - RMN100-SlGry_LimeGr_
Salomon Terepfutó Cipő SPEEDCROSS 3 CS - 379086-LIGHT_TT_CLEM_BEE
Webáruház készítés