24 Órás Házhozszállítás

24 órás házhozszállítás

 

Kedves Vásárlóink!

 

Webáruházunkban a készleten lévő termékeinket egyedülállóan 

 

24 órás házhozszállítással juttatjük el Önökhöz.

 

Az adott napon 17.30-ig leadott rendeléseket az ország bármely területére már másnapra eljuttatjuk.

A 17.30 után elküldött rendeléseket már csak a következő napon tudjuk feladni.

Ha szeretné hogy már másnap megkapja a rendelését, akkor kérjük figyeljen az időpontra.

 

A kiszállítás csak munkanapokon történik. Szombati kiszállítás is lehetséges, de ahhoz előzetesen külön egyeztetés szükséges (Tel.: +3670.60.50.40.5)

Ha a rendelését pénteken adja le, akkor azt hétfőn tudja a szállító kiszállítani.

 

A webáruházunkban megtalálható néhány olyan termék, ami folyamatosan érkezik. Ezeknél a termékeknél előfordulhat, hogy a készletbeérkezés miatt a kiszállítási idő válltozhat. Ebben az esetben a 24 órás házhozszállítás eltérhet 1-2 nappal, de erről a megrendelőt minden esetben tájékoztatjuk.

Hasonlóképpen tájékozatatjuk a szállítás időpontjáról a vásárlóinkat, amikor egyedi, a készlettől eltérő termékre, méretre adott le rendelést valaki.

 

A csomagokat alap esetben DPD futárszolgálattal szállítatjuk ki. A szállítási módoknál választhat még a vásárló "Postai csomagfeladást", "GLS futárszolgálatot", és "Textil postai szállítását" is. Aki szeretne ezen szállítási módok közzül választani, azt a rendelés adott menüpontjánál megteheti. Ha valaki ragaszkodik egy szállítóhoz (pl. GLS), mert a céggel jó üzleti kapcsolata van, akkor válassza nyugodtan ezt a menüpontot és mi ezzel a szállítóval küldjük el a csomagot.

 

Reméljük, hogy ezzel a gyors és rugalmas kiszállítással is megelégedésére lehetünk a vásárlóinknak.

Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 W -  366391-PAPAY_SOFTY_BLUE_BL Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 CS W - 379060-TT_LUCITE_GRE_MY  Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 4 CS W - 383094-Slate_Blue_Cpurple_Black
 Regatta Icebound III Férfi Utcai kabát - RMN100-SlGry_LimeGr_
Salomon Terepfutó Cipő SPEEDCROSS 3 CS - 379086-LIGHT_TT_CLEM_BEE
Webáruház készítés