Columbia 2012 Őszi-Téli termékek

   Férfiak               Nők           Gyerekek       Kiegészítők

 

Kedves Vásárlónk!

 

Ezúttal is lehetőséget adunk arra, hogy olcsón vásárolhasson nálunk!

A lenti termékek kaphatóak lesznek a 2012 Őszi-Téli Columbia kollekcióban. Ezekre a termékekre, - mint minden évben most is - kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítunk.

Ez a kedvezmény szezon előtti kedvezmény, ami a feltüntetett árakra vonatkozóan 10% engedmény. Ezt a kedvezményt igénybe veheti bárki, aki az áruk beérkezéséig megjelöli az adott terméket.

 

Ennek menete a következő:

Regisztráljon, mint vásárló a webáruházunkban, és küldjön egy e-mailt, melyben megjelöli azt a terméket, amit később esetleg szeretne megvásárolni. Az áru beérkezésekor küldünk Önnek egy üzenetet, melyben értesítjük, hogy a keresett terméke megérkezett. Ettől a naptól számítva, ha egy héten belül megrendeli a terméket, akkor az oldalakon meghirdetett árnál 10% kedvezménnyel olcsóbban vásárolhatja meg. Ezt a kedvezményt a megrendelésekor írjuk azonnal jóvá, és a visszaigazolást már a kedvezményes árral küldjük el.

 

A megrendelt termékeket fizetheti majd bankkártyával, előre utalással, utánvéttel, vásárlási utalvánnyal.

 

Elfogadott Utalványkiadók

 

Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 W -  366391-PAPAY_SOFTY_BLUE_BL Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 CS W - 379060-TT_LUCITE_GRE_MY  Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 4 CS W - 383094-Slate_Blue_Cpurple_Black
 Regatta Icebound III Férfi Utcai kabát - RMN100-SlGry_LimeGr_
Salomon Terepfutó Cipő SPEEDCROSS 3 CS - 379086-LIGHT_TT_CLEM_BEE
Webáruház készítés