Edzőknek, Testnevelő Tanároknak

Tisztelt Edzők, Testnevelő Tanárok!

 

Önök biztosan tudják, hogy mit is jelent tökéletes felszerelésben sportolni. Olyan cipőben, és olyan textilekkel, amik a teljesítményt fokozzák, óvják a sportolót a sérülésektől, és kellemes közérzetet biztosítanak edzések közben. Az Asics logo szigorúan csak olyan termékeket készít, ami ennek a felsorolásnak maximálisan eleget tesz.

Mi mint az Asics logo legnagyobb magyarországi forgalmazója abban segítjük Önt, hogy az Ön sportolói, tanítványai is már  kezdetektől fogva megkaphassák a legjobb teljesítményhez, és a hosszútávú egészségmegörzéshez szükséges felszereléseket.

A segítségnyújtásként minden termékünkről részletes ismertetést adunk, valamint segítünk Önnek abban is, hogy Ön és tanítványai ezekhez a termékekhez kedvezményesen juthassanak hozzá.

 

Amennyiben érdekli Önt ez a lehetőség, (a kérdőív kitöltése és elküldése után) felkeressük Önt telefonon és egyedi ajánlattal látjuk el.

 

High-Lander.hu

Az Ön neve:
Telefon száma:
E-mail címe:
Melyik városban tart edzéseket:
Milyen edzéseket tart:
Kosárlabda
Kézilabda
Röplabda
Korfball
Speedminton
Fallabda
Tensiz
Tollaslabda
Asztalitenisz
Egyébb
A sportág neve, ha egyébb sportot oktat:
Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 W -  366391-PAPAY_SOFTY_BLUE_BL Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 CS W - 379060-TT_LUCITE_GRE_MY  Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 4 CS W - 383094-Slate_Blue_Cpurple_Black
 Regatta Icebound III Férfi Utcai kabát - RMN100-SlGry_LimeGr_
Salomon Terepfutó Cipő SPEEDCROSS 3 CS - 379086-LIGHT_TT_CLEM_BEE
Webáruház készítés