Omni-Shade

Omni-Shade  

Columbia Sportswear Omni-Shade® ruházata úgy véd a káros ultraibolya sugárzás ellen, hogy a nap ártalmas sugarainak nagy részét kizárja, így tovább maradhatunk a szabadban. Az Omni-Shade az ultraibolya A és B sugarakat (UVA és UVB) zárja ki, így segít a leégés és a hosszú távú bőrkárosodás megelőzésében, köszönhetően szoros szövésű felépítésének, ultraibolya visszatükröző- és ultraibolya-elnyelő technológiájának.

Az UVB sugarak sokkal károsabbak, mint az UVA sugarak, és még felhős napokon is jelen vannak. Az Omni-Shade mind az UVA, mind az UVB sugarak ellen véd. A naptejhez hasonlóan az Omni-Shade is számértéket kap, mely UV védelmi szintjét jelzi. A naptejtől eltérően az Omni-Shade nem kopik le. A biztonság az ultraibolya védelmi tényező (Ultraviolet Protection Factor, =UPF) növekedtével megnő, és több szintű Omni-Shade védelem kapható: UPF 15, UPF 30, UPF 40 és UPF 50+.

Minden Omni-Shade anyagra vonatkozik a Skin Cancer Foundation ajánlása, melyet a legalább 30 UPF értékű termékeknek ítélnek oda.

 

Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 W -  366391-PAPAY_SOFTY_BLUE_BL Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 CS W - 379060-TT_LUCITE_GRE_MY  Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 4 CS W - 383094-Slate_Blue_Cpurple_Black
 Regatta Icebound III Férfi Utcai kabát - RMN100-SlGry_LimeGr_
Salomon Terepfutó Cipő SPEEDCROSS 3 CS - 379086-LIGHT_TT_CLEM_BEE
Webáruház készítés