Telephely

Debrecentől 3 km-re, ujjonnan épülő lakóparkok mögött, üzleti és telephelyi célokra kíválóan alkalmas ingatlan KIADÓ. A telek alapterülete 3.300m2.

 

Az ingatlan lakóparkra néző része gyönyörűen parkosított, autómata öntözőrendszerrel ellátott. A telken belül 10db ügyfélparkoló van kialakítva. A telep két bejárattal rendelkezik, amin a két utcára való ki és behajtás is megoldható. A telepen 250m2 alapterületű csarnok és egy 150m2-es kiszolgáló rész található. Ez a kiszolgáló rész áll egy 80m2 iroda és tárgyaló helyiségből, melegítőkonyhából, irattárból, váróhelyiségből és szociális helyiségekből, és áll még 70m2 alapterületű dolgozói öltözö/pihenő, egy kompletten felszerelt konyhahelyiség, kétállásos zuhanyzó wc-vel és külön férfi/női szociális helyiségekkel. Az iroda és a dolgozói helyiségek mindegyike radiátoros fűtéssel van ellátva, saját gázkazánról. A kazán mellett 200L-es melegvíztároló található.

 

A csarnokon két teherforgalmi bejárat van, mely lehetővé teszi teherautók vagy munkagép bejárását. A csarnokban 20m2 alapterületű zárható kéziraktár van, valamint 380V-os csatlakozási lehetőség biztosított. A csarnok belmagassága 6m, a tetőszerkezet tüzihorganyzott rácsos tartószerkezetre rögzített 10cm vastagságú hőszigetelt tetőpanel. A padlózat betonpadló,  a vízelvezetéshez padlóösszefolyók vannak kialakítva.

 

A csarnoképülethez csatlakoztatva további 50m2 alapterületű zárható géptároló helyiség is készült.

 

A telepen továbbfejlesztéshez vagy tárolásra alkalmas 200m2 alapterületű betonburkolattal ellátot terület van.

 

A telep teljes közművekkel ellátot (vezetékes víz,  csatorna, gáz és 380V áramcsatlakozás), valamint telefon, internet, belső és külső térhálós riasztórendszer is működik.

Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 W -  366391-PAPAY_SOFTY_BLUE_BL Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 CS W - 379060-TT_LUCITE_GRE_MY  Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 4 CS W - 383094-Slate_Blue_Cpurple_Black
 Regatta Icebound III Férfi Utcai kabát - RMN100-SlGry_LimeGr_
Salomon Terepfutó Cipő SPEEDCROSS 3 CS - 379086-LIGHT_TT_CLEM_BEE
Webáruház készítés