DPD

Ismerje meg a DPD házhozszállítást és annak előnyeit!


Egyszerű, gazdaságos, megbízható.

Belföldi Classic szolgáltatás keretében háztól-házig, egyszerűen és megbízhatóan szállítják a küldeményét az ország bármely pontjára.

Díjmentes szolgáltatások a címzettnek.

  • Vonalkódos csomagcímke alapján díjmentes elektronikus nyomonkövetés weboldalunkon.
  • Kézbesítés a felvételt követő munkanapon.
  • Háromszori kézbesítési kísérlet (díjmentes).

 

Online áruházunkban leadott megrendelését DPD futárral tudjuk a legrövidebb időn belül eljuttatni az Ön által megadott kiszállítási címre. Előnye, hogy Önnek nem kell elhagynia az otthonát ahhoz, hogy megrendelését kézhez kapja.

A DPD házhozszállítással leadott rendelések Magyarország teljes területére (bármelyik településre), a csomag megrendelésétől (hétköznapokon 17.30-ig leadott rendelések esetén) számítva 1 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek!


Hogyan működik?

1. Rendeljen online áruházunkból és a szállítási módnál válassza a DPD házhozszállítás! Bankkártyás fizetés, előre utalás, vagy bármilyen más digitális fizetés esetén választhatja a DPD elektronikus - házhozszállítást is.

2. A csomag feladás napján e-mailben értesítjük a rendelés feladásáról, valamint a DPD is küld Önnek egy e-mailt, melyben megtalálja a csomagszámot is és a várható kiszállítási időpontot is.

3. A kiszállítás napján e-mailben és/vagy SMS-ben értesítjük a kiszállítás várható időpontjáról (3 órás időintervallumban), és a kiszállító futár telefonszámáról (így amennyiben esetleg nem megfelelő a jelezett kézbesítési időpont, személyesen egyeztethet a futárral).

Mennyibe kerül a DPD házhozszállítás költsége?

Utánvétes fizetéssel: 1.500 ft / csomag

Előre utalás esetén, vagy online bankkártyás fizetés esetén: 990 ft / csomag


A szolgáltatásról bővebben az alábbi linke kattintva tájékozódhat http://www.dpd.com/hu

Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 W -  366391-PAPAY_SOFTY_BLUE_BL Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 3 CS W - 379060-TT_LUCITE_GRE_MY  Salomon Terep Futócipő SPEEDCROSS 4 CS W - 383094-Slate_Blue_Cpurple_Black
 Regatta Icebound III Férfi Utcai kabát - RMN100-SlGry_LimeGr_
Salomon Terepfutó Cipő SPEEDCROSS 3 CS - 379086-LIGHT_TT_CLEM_BEE
Webáruház készítés